Tisdag i all ära.

Ni vet när man har sån träningsvärk så att det bränner i varje muskel vid en rörelse. När benen känns så stel om man har suttit ner en liten stund. Så har jag haft i två dagar nu efter pumpen i lördags. Var längesen jag var på ett sånt pass nu så det gjorde sig visst påminnt. Dessutom har jag jobbat dubbelpass dom två dagarna också såklart. Har känt mig som 90 år i kroppen och i många fall handlingsförlamad, men nuså nu börjar det ordna upp sig igen. Och imorse tog jag första morgonrundan ute istället för på löpbandet. Tidigare har det varit så mörkt vid fem så jag inte har vågat mig ut längs vägarna men äntligen så har det blivit ljusare och ack så skönt det var ute i friska luften istället för inne på gymmet! 

Idag jobbar jag bara ett kortpass fram till elva och sedan blir det utbildning på eftermiddagen. Och när den är klar är jag utbjuden på middag i Stugsund hos Lina och James. Ibland blir det långt mellan gångerna man hinner ses så det var väl dags nu. 

Ikväll tänker jag umgås med min prins eftersom jag i princip har varit på jobbet konstant i två och ett halvt dygn förutom när jag sovit så saknaden är stor nu. Jättestor. Saknar även min prinsessa så henne ska jag försöka åka och träffa också men det får bli på torsdag när jag är ledig. Är ledig imorgon också men då blir det en Ikea sväng med Nettan och Suss. Tänkte även försöka hitta något att ha på mig på dopet. Lite välklädd måste man ju se ut när man ska stå framme i kyrkan och ha alla ögonen på sig! 


Lugnet före stormen.

Även fast man en dag kan ställa klockan på kvart i sju istället för kvart i fem så lyckas man ändå vakna före klockan. Tror kroppen har blivit alldeles för van att vakna tidigare än tidigast, men ack så skönt det är att vara pigg tidigt. Idag hade jag simmat, morgonsurrat ute i Ina, klippt mig, fått massage och tagit en fika på stan och klockan var bara elva, alltså hela dagen kvar att göra något mer på. Galet skönt! Men somnar väl som en stock tidigt ikväll igen. 

Nu är jag återförenad med min prins igen efter att inte fått snosa något på två dagar. Lycklig i hjärtat är vad jag är då <3

Älskade morgonträning.

Finns inget som får mig att må så bra som mina tidiga morgonträningar. Spelar ingen roll hur trött jag är när klockan ringer 4.45. Det känns lika galet skönt varje gång efteråt. Man får ur sig så mycket negativt! 
Energin flödar.

Vilken underbar dag vi hade igår. Solen kikade fram tidigt under min morgonprommis. Att lite sol kan ge så mycket energi, kändes som om att jag kunde ha fortsatt gått i evigheter. 

På förmiddagen stod medarbetarsamtal på schemat med chefen. Gick klockish men jag tappade tålamodet under lunchen och avvek. Vela tillbaka ut i solen så fort jag kunde. 

Tog mig en första tur ut till Sofieholm på nycykeln. Där sov både mamman och sonen så själv drog jag fram solstolen på altan och jäste järnet. 

När Zeb vaknade till liv fick vi även sällskap av tokiga Jon. 

Och det tyckte vi minsann var såhär roligt. Godingarna <3

Bristningsgränsen.

Ibland får man verkligen tålamodet beprövat till max. Jag tänker inte gå in på vad det handlar om helt då det relaterar till mitt jobb. 

Att arbeta inom vården kan jag säga inte alltid är det lättaste. Verkligen inte det lättaste. 

Men de flesta dagar tycker jag om mitt jobb till tusen, men inte idag, absolut inte idag. Tack o lov att man går på helg halv tio ikväll, dessutom långhelg. 


Ett gudbarn, mitt gudbarn.
Världens finaste kille <3

Om du bara visste.

 
´Ett beroende slutar aldrig bra, det slutar kännas bra och det börjar göra ont, men oavsett hur ont det gör så kan det göra ondare av att släppa taget.´ 
 

En arbetshelg är över men fortsätter med jobb fram till onsdag ändå innan det blir lite långledigt. Men hann även med lite annat i helgen. Bland annat så hann jag träffa alla fyra juvelerna ute i Sofieholm eftersom Nettan och Kenny hade barnhelg denna helg. Så otroligt fina och charmiga barn. Har hunnit med träningar, tvättstugan, matlagning och även sömn så jag har känt mig utvilad. 
 
Idag står dubbelpass på schemat så jag skippade faktiskt träningen imorse för då hade jag säkert fått lagt mig och sovit under arbetspasset och det går ju inte. Men har hört att man måste ha vilodag ibland också och eftersom jag i princip varje måndag arbetar dubbelpass så får min vilodag bli då. 
 
Förövrigt ser jag framemot lite ledighet nu. Blir ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. En eventuell resa har pratas på till helgen ett dygn. Men det återstår och se hur det blir med den saken. Skulle vara skönt att få komma iväg lite och koppla av. Koppla bort alla tankar som uppstår på hemmaplan. Men det är ju bara måndag än så länge så mycket hinner ändras hit och dit innan helgen är kommen. Nu måste jag fortsätta arbeta lite till innan jag får lite lunch så man får ny energi för att orka resten av dagen också. 
 
 

...

Det är svårt att vara arg på någon som man egentligen tycker om, väldigt mycket. Ibland går det, ibland går det inte alls. 


Du på andra sidan soffan.

 
Varför skall man alltid dras till det som är mest komplicerat? 
Det slår liksom aldrig fel. Man vet att man inte borde men man gör det ändå. Och ändå sägs det att man skall följa hjärtat, även fast hjärnans beslut kanske är det bästa. Ja, det är inte konstigt att man varken vet in eller ut ibland. På ett vis får man skylla sig själv som tillåter sig, men samtidigt är man rädd att man förlorar så mycket mer av att låta bli. Tiden får utvisa.
 
Idag har jag arbetat och alltid första dagen efter flera dagar borta så känner jag direkt att man börjar komma tillbaka till vardagsrutinerna. Inget får mig att må så bra som kombinationen mellan arbete, träning och umgänge med mina vänner och familj. Ibland undrar jag faktiskt om jag har någon bokstavskombination. Allting måste ske precis så som jag vill och det ska helst ske precis när jag vill också. Och faller det, då faller allt på en gång. Men idag är en bra dag för mig och det kan bara bli bättre. Hade sån energi efter arbetet, mötet och myset med min gudson så när jag väl kom hem drog jag på musiken på högsta, tog på mig shortsen och drog fram alla städgrejor och voila så blev hela lägenheten ren och fin igen. 
 
Nu har jag tänt upp lägenheten med massa värmeljus. Lagt en ansiktsmask och snart ska hela kroppen skrubbas i en dusch. Sen ska jag göra något efterlängtat. Jag ska dricka en kopp kvällstee och bara njuta av att vara hemma, för det är precis vad jag gör ikväll. Ikväll var det faktiskt skönt att vara helt själv hemma och pyssla runt. Vanligtvis ett tag nu så har jag rymt hemifrån så fort jag har fått tillfället i akt och det har aldrig varit likt mig förut. Jag som alltid har varit en hemma människa. Jag som alltid brukade hitta på anledningar till att få vara kvar hemma. Tänk vad allt kan förändras, och snabbt dessutom. 
 
Finns bara en sak som saknas nu. 
 
 
 
 
RSS 2.0