Du på andra sidan soffan.

 
Varför skall man alltid dras till det som är mest komplicerat? 
Det slår liksom aldrig fel. Man vet att man inte borde men man gör det ändå. Och ändå sägs det att man skall följa hjärtat, även fast hjärnans beslut kanske är det bästa. Ja, det är inte konstigt att man varken vet in eller ut ibland. På ett vis får man skylla sig själv som tillåter sig, men samtidigt är man rädd att man förlorar så mycket mer av att låta bli. Tiden får utvisa.
 
Idag har jag arbetat och alltid första dagen efter flera dagar borta så känner jag direkt att man börjar komma tillbaka till vardagsrutinerna. Inget får mig att må så bra som kombinationen mellan arbete, träning och umgänge med mina vänner och familj. Ibland undrar jag faktiskt om jag har någon bokstavskombination. Allting måste ske precis så som jag vill och det ska helst ske precis när jag vill också. Och faller det, då faller allt på en gång. Men idag är en bra dag för mig och det kan bara bli bättre. Hade sån energi efter arbetet, mötet och myset med min gudson så när jag väl kom hem drog jag på musiken på högsta, tog på mig shortsen och drog fram alla städgrejor och voila så blev hela lägenheten ren och fin igen. 
 
Nu har jag tänt upp lägenheten med massa värmeljus. Lagt en ansiktsmask och snart ska hela kroppen skrubbas i en dusch. Sen ska jag göra något efterlängtat. Jag ska dricka en kopp kvällstee och bara njuta av att vara hemma, för det är precis vad jag gör ikväll. Ikväll var det faktiskt skönt att vara helt själv hemma och pyssla runt. Vanligtvis ett tag nu så har jag rymt hemifrån så fort jag har fått tillfället i akt och det har aldrig varit likt mig förut. Jag som alltid har varit en hemma människa. Jag som alltid brukade hitta på anledningar till att få vara kvar hemma. Tänk vad allt kan förändras, och snabbt dessutom. 
 
Finns bara en sak som saknas nu. 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0