Om du bara visste.

 
´Ett beroende slutar aldrig bra, det slutar kännas bra och det börjar göra ont, men oavsett hur ont det gör så kan det göra ondare av att släppa taget.´ 
 

En arbetshelg är över men fortsätter med jobb fram till onsdag ändå innan det blir lite långledigt. Men hann även med lite annat i helgen. Bland annat så hann jag träffa alla fyra juvelerna ute i Sofieholm eftersom Nettan och Kenny hade barnhelg denna helg. Så otroligt fina och charmiga barn. Har hunnit med träningar, tvättstugan, matlagning och även sömn så jag har känt mig utvilad. 
 
Idag står dubbelpass på schemat så jag skippade faktiskt träningen imorse för då hade jag säkert fått lagt mig och sovit under arbetspasset och det går ju inte. Men har hört att man måste ha vilodag ibland också och eftersom jag i princip varje måndag arbetar dubbelpass så får min vilodag bli då. 
 
Förövrigt ser jag framemot lite ledighet nu. Blir ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. En eventuell resa har pratas på till helgen ett dygn. Men det återstår och se hur det blir med den saken. Skulle vara skönt att få komma iväg lite och koppla av. Koppla bort alla tankar som uppstår på hemmaplan. Men det är ju bara måndag än så länge så mycket hinner ändras hit och dit innan helgen är kommen. Nu måste jag fortsätta arbeta lite till innan jag får lite lunch så man får ny energi för att orka resten av dagen också. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0