Tisdag i all ära.

Ni vet när man har sån träningsvärk så att det bränner i varje muskel vid en rörelse. När benen känns så stel om man har suttit ner en liten stund. Så har jag haft i två dagar nu efter pumpen i lördags. Var längesen jag var på ett sånt pass nu så det gjorde sig visst påminnt. Dessutom har jag jobbat dubbelpass dom två dagarna också såklart. Har känt mig som 90 år i kroppen och i många fall handlingsförlamad, men nuså nu börjar det ordna upp sig igen. Och imorse tog jag första morgonrundan ute istället för på löpbandet. Tidigare har det varit så mörkt vid fem så jag inte har vågat mig ut längs vägarna men äntligen så har det blivit ljusare och ack så skönt det var ute i friska luften istället för inne på gymmet! 

Idag jobbar jag bara ett kortpass fram till elva och sedan blir det utbildning på eftermiddagen. Och när den är klar är jag utbjuden på middag i Stugsund hos Lina och James. Ibland blir det långt mellan gångerna man hinner ses så det var väl dags nu. 

Ikväll tänker jag umgås med min prins eftersom jag i princip har varit på jobbet konstant i två och ett halvt dygn förutom när jag sovit så saknaden är stor nu. Jättestor. Saknar även min prinsessa så henne ska jag försöka åka och träffa också men det får bli på torsdag när jag är ledig. Är ledig imorgon också men då blir det en Ikea sväng med Nettan och Suss. Tänkte även försöka hitta något att ha på mig på dopet. Lite välklädd måste man ju se ut när man ska stå framme i kyrkan och ha alla ögonen på sig! 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0